За нас

"Деси- Т" ООД е изключителен, официален вносител на AKZO NOBEL за България. Компанията вече 20 години заема лидерска позиция в дистрибуцията на автобои, авторепаратурни материали и консумативи за авторепаратурния бранш. "Деси- Т" ООД предлага най-доброто от няколко световни концерна, всички те лидери в областта на производството на автомобилни бои, материали и консумативи. С помоща на компании като Akzo Nobel & Aerospace Coating, Norton Abrasives, APP и Devilbiss, фирмата разполага с разнообразна продуктова гама, подходяща за всеки избор.

Автомобилните бои и консумативи с марките Sikkens, Lesonal и Dynacoat са част от най-големия световен производител, химичния концерн Akzo Nobel.

Akzo Nobel е компания, включена в списъка на Global Fortune 500 и се котира на стоковите борси Euronext Amsterdam и NASDAQ. Също така фигурира в индексите Jones Sustainability Indexes и FTSE4Good Index. Разположена в Холандия, това е многонационална организация, предлагаща на клиенти от цял свят хуманни и ветеринарни здравни продукти, покрития и химически продукти. Служителите на компанията надвишават 62 000 души и осъществяват своята дейност в четири направления − хуманно и ветеринарно здравеопазване, покрития и химически продукти − разделени на 13 бизнес единици, с действащи клонове в повече от 80 cтрани.

Името на SIKKENS е познато повече от 200 години. От времето когато SIKKENS е произвеждал бои и лакове за карети и до днес когато покритията с марката SIKKENS се нанасят върху всички съвременни автомобили. SIKKENS e еталон за изключително високо качество в повече от 200 страни по света.

Вече повече от 2 века продуктите на SIKKENS са синоним на иновативност и високо качество с изключителна точност и покривност на цветовете.

Какво стои зад името "Деси –Т" OOД показават ценностите, споделяни от компанията - качества, изпитани в историята на фирмата, които ние продължаваме ден след ден да градим и развиваме.


Коректност
Всеки продаден литър боя е поет ангажимент към нашите клиенти. Ние стоим зад нашите ангажименти и ги отстояваме твърдо.

Ефективност
За нас минималния разход и максимална производителност са водещи при прилагането на конкретно решение.

Специализираност
Ние проучваме задълбочено потребностите на нашите клиенти и въз основа на точни анализи предлагаме конкретни решения на специфичните им нужди.

Екипност
Ние сме убедени, че успехът на компанията се дължи преди всичко на хората работещи нея.